Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Vine vremea in care orice ax cardanic are nevoie de o reparatie sau de un centru de colectsre a fierului vechi ...

Inlocuirea rulmentilor unui cardan de Ford asa cum avem cazul nostru , fara a inlocui restul pieselor care sunt aproape de sfarsitul vietii acestora nu va duce la altceva decat sa munciti inca o data in momentul in care acele piese vor ceda . Lucrul acestora in alte pozitii vor accentua uzura . 

Fordul din 99 a primit azi o pereche de rulmenti cardan cu o echilibrare si o pereche de perne de aer custom perntru suspensie spate  deoarece unele set-uri dedicate acestora nu corespund din punct de vedere constructiv sau mai bine zis sunt construite special ca atunci cand din nevoie , greseala sau neatentie masina este supraincarcata acelea cedeaza si distrug si zona repectiva a sasihlui . Noi cei de la Csg am dezvoltat noi kit-uri la care sa putem da garantie ca se pot utiliza acele kit-uri fara a fi limitati . 

Cardanul ,cel de la care am plecat , a primit si echilibrare dinamica pentru minimalizarea uzurii premature al crucii cardanice spate , de oboicei cea mai stresata componenta a unui ax . 

 

Deoarece masina nu va fi  chinuita avem convingerea ca reparatia cat si kit-ul de suspensie pneumatica tip dum vor functiona perfect .