Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Scris de: micle Data: 25-01-2015
Intrebare:
Detin un ford transit si sau distrus rulmenti de sustinere a cardanului ,am circulat aproape un an fara sa faca zgomot. Dupa ce am inlocuit rulmenti cu uni noii din reprezentata mi-a aparut o vibratie la viteza de 30-50 Km/h .
Care este cauza?
Raspuns:
Raspuns

Buna ziua

In principiu dezechilibrarea  a venit ori de la nealinierea axului la montaj ( mai rar ) sau din cauza uzurii unei sau unor cruci . De rezolvat se poate rezolva prin echilibrare in ansamblu al axului adica exact cum este montat pe masina in cazul in care a fost montat nealiniat sau prin inlocuirea pieselor uzate apoi prin echilibrare dinamica .

Echilibrarea trebie facuta ori de cate ori a fost intervenit la axul cardanic , echilibrare in ansamblu la 3500 rot/min in cazul d-vs .

Posibil ca vibratia sa o percepeti din cauza rulmentilor noi care sunt mai duri , dezechilibrul existand probabil inainte de schimbarea rulmentilor ,  uzura facand ca vibratia sa nu se simta pe masina . 

 

Un drum pana la noi ocazie cu care facem constatare sau trimis prin curier apoi in functie de defect putem executa reparatia acestuia .