Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Scris de: Razvan Data: 10-11-2015
Intrebare:
Buna seara, am un Nissan Pathfinder 2,5 diesel model 2007 cu 70.000km. La un momemt dat, in mers la cca 100km/h a inceput sa vibreze din ce in ce mai tare. la service s-a constatat o cruce cu joc mare - drept urmare am schimbat-o pe cea cu joc si inca una ce mi-a fost recomandat sa o schimb din cauza ca era "ruginita". Ulterior am constatat ca la exact110 km/h masina intra in vibratii (nu foarte puternice dar destul de deranjante). La service mi s-a spus ca 1. am jocuri la bielete bara stabilizatoare si bucsi - le-am schimbat - nici un rezultat; 2. jocuri in directie - schimbat pivoti inferiori si superiori fata - nici un rezultat; 3. mi s-a pus in vedere sa schimb anvelopele. DAR... nu cumva crucile nu au fost montate corect si trebuie aliniat tot ansamblul cardan? Daca da, cat costa si cat dureaza operatiunea? se poate face o programare (sunt din Buzau)? multumesc
Raspuns:
Raspuns

Buna seara 

Dat fiind faptul ca aveti un autovehicul care poate circula doar cu un ax cardanic , pentru a nu cheltui timp si bani in vederea deplasarii catre noi puteti trimite axul prin curier urmand a-l primi a-III-a si reparat sau doar plimbat daca nu esge cazul sa intervenim . Din ceea ce povestiti mai raman sau mai bine zis mai adaugam posibile cauze . 

Poate fi de la demontare sau montare ( mutilat fizic ) , poate fi o cruce defecta sau incorect monntata ( gresit co struita dimensional , mai rar) poate fi un joc accentuat in culisanta ... 

Va rog trimiteti axul sau veniti la service unde noi vom verifica si vom spune clar daca axul necesita inlocuire de componente . 

Ceea ce pot spune cu siguranta ca va trebui efectuata o echilibrare dinamica a acestuia pentru a elimina complet posibilitatea de a fi axul defect . 

Cu un tel 0729898278 stabiliti cu colegul meu Adrian detalii referitoare la momentul i n care sunteti dispus sa veniti sau sa trimiteti axul  .

 

O seara placuta !