Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Scris de: buzas Data: 28-10-2014
Intrebare:
Buna.am o problema la cardan ,la un sprinter din 2 segmente
Incep cu ce am patit
Am avut blocata o cruce la diferential si am mers la "reparatii"cardane din oradea (total neprofesionisti),mi-au schimbat crucea si nu mi-au echilibrat ,cardanul batea ,le -am zis ca bate si nu m-au crezut ,pana la urma l-au echilibrat dar cardanul mai bate usor,din bataia aia usoara banuiesc ca s-a dus si celelalte 2 cruci ,una scartaie si una se blocheaza.
Vreau sa stiu cat m-ar costa un schimb de doua cruci si un echilibrat calumea nu suduri cu tabla cum as putea face si eu acasa.
As putea sa merg inapoi aici la oradea cu cardanul dar nu mai vreau sa imi fac nervi si drumuri inutile.
Vreau profesionalism.
Astept raspunsul vostru cu preturile
Sprinter 511 2007
Raspuns:
Raspuns

Buna seara 

Noi CsgAuto.ro in calitate de reparator de cardane oferim garantie acestor reparatii 12 luni fara limita de km indiferent de masina sau mod utilizare tocmai pentru a elimina temerile fata de calitatea lucrarilor noastre .

Din pacate ma vad nevoit sa cer axul complet in vederea constatarii exacte a defectului pentru a fave o oferta exacta a reparatiei . 

Exista in piata ceva firme care trag cu dintii sa-si asume numele " ReparatiiCardane si ReconditionariCardane " dar din pacate fara a avea ateliere dotate in vederea repararii corecte a acestor axe . Stiu reparator cu atelier in bloc la et 2... 

cateva preturi 

manopera inlocuit cruce prin stantare 150.oo lei

manopera echilibrat dinamic ax in ansamblu ( 3 buc ) 600.oo lei 

Mai avem oferta : la peste 1000.oo lei cadou 2 bon-uri de 50.oo lei 

Contact 0729898278 .