Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Pentru ca dispunem de utilajele necesare productiei componentelor necesare putem reconditiona aproape orice model de perna de aer din clasa Comfort Airmatic , Vibroacustic bag , VB air suspension . 

Reconditionarea se face in 24 ore reparatie ce are garantie 12 luni fara limita de km ! Pentru acele perne care nu mai pot fi reparate putem face oferta in consecinta pentru alta noua . 

Cateva marci ce pot fi reconditionate si aici vorbim de Continental , Arnott , Firestone , Dunlop , OEM Audi , BMW , Ford , Lexus , Volkswagen , SAAB  ... 

Din pacate in piata au reusit sa intre produse de calitate in conformitate cu pretul acelora deoarece o perna de aer originala adusa pe cai nu tocmei bune nu poate costa doar cat una din dezmembrari macar .... Ne luptam in ideea in care noi oferim un serviciu Made In Romania contra celor ce doar tranzactioneaza in mod agresiv dar fara a putea da o garantie reala !

 

Aici doar clientul poate decide daca vrea un produs sau altul. Asa cum suntem invatati timpul nostru si cheltuiala clientului va decide care optiune este mai buna !

 

Cu drag 

Echipa CsgAuto.ro