Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Renault Magnum

http://reparatiicardane.ro

 

Renault Magnum este un camion de gabarit mare, produs de producatorul francez Renault Vehicules Industriels, care mai tarziu s-a numit Renault Trucks, parte a concernului Renault (Volvo), din 1990 si pana in 2013.

Magnum este disponibil cu mai multe variante de tractiune: 6x2 , 4x2 si 6x4.

Motorul este un derivat din cel de 12 litri, 6 cilindri in linie, al grupului AB Volvo, aproape similar cu predecesorul sau, dar cu un sistem de management, dar si de injectie, diferite.

Transmisia este disponibila in doua variante: una manuala, cu 16 trepte, iar alta automata, "The Optidrive II", cu 12 trepte si inca 4 in marsarier.

Renault a echipat Magnum cu cardane puternice, facute sa reziste unor sarcini foarte mari. Cu toate astea, specialistii nostri de la csgauto.ro reparatiicardane.ro, au avut de-a face cu cateva cardane de Magnum, cu probleme, majoritatea aparute la nivelul crucilor cardanice, dar si la nivelul tevilor (atat crucile cat si tevile, cedand prin rupere sau indoire, dupa caz, datorita sarcinilor impresionante la care au fost supuse). Problemele au fost remediate prin inlocuirea sau indreptarea pieselor avariate si, foarte important, echilibrarea dinamica a acestora.

 

www.csgauto.ro csgauto.ro http://reparatiicardane.ro