Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Buna seara

Din pacate scriu la acesta ora deoarece acesta este momentul de incheiere al unei zile de lucru , asa ... ca la privat ... nu la stat ...

Vin aici cu acest articol pentru a da lamuriri acelei persoane dragi noua de altfel , adica un "client " , un client care a venit sa rezolve o problema dar a plecat nelamurit si suparat .

Povestea sta cam asa :

- ReparatiiCardane.ro brand al unui atelier DEDICAT reparatiilor cardanelor defecte !

- Constatarile asupra altor componente sau ansamble conexe ale masinilor nu este in sfera noastra de activitate fapt pentru care atunci cand un client vine cu masina avand un cardan evident DEFECT nu stam sa cautam cat de buni sunt segmentii motorului sau daca acel client are datoriile la intretinere achitate la timp .

- A plati pentru o reparatie a cardanului nu inseamna ca dam masina la 0 km deoarece mai pot fi componente defecte !

- Inainte de a achizitiona o masina  SH merita verificata pentru a vedea ce probleme are deoarece atunci cand o achizitionati sa fiti convins ca veti repara tot ce nu a reparat fostul proprietar !

- A da cu recenzii proaste de nervi deoarece ati luat un autovehicul cu multe alte defecte ( si aici spunem in cazul celui care da "0" stele ) mai bine dadeati muuult mai multe stele deoarece colegul nostru a muncit de 2 ori fara a incasa munca prestata doar pentru a incerca sa va faca sa intelegeti ca gresiti !

- Un Viano 4x4  cu planetare avand burdufuri sparte , un transfer care nu a primit probabil ulei nou niciodata ...

Va rog , recapitulati ceea ce ati citit referitor la recenzii si ati afirmat la intrarea in atelier apoi dat inca o data O stele Smile !

Mai departe CSGauto.ro ofera garantie 12 luni fara limita de km acelei reparatii chiar daca mai sunt si alte componente defecte in ansamblu !!!

 

 

0729.898.278 Tel atelier !