Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

In atentia celor care mai cred ca toti sunt oameni ...

Scriu acest articol pentru a incerca sa sporesc atentia toturor ce se lovesc de "oameni" si cand am pus in ghilimele m-am gandit la bipede cu un caracter ce lasa de dorit probabil din cauza lipsei de educatie si buna crestere sau poate  pur si simplu pentru ca sunt jigodii de oameni .

O poveste pe ziua de 13.08.2016

Suna "omul" si telefonic primeste informatia ca o constatare il costa 250 lei .  Colegii constata prin demontare iar "omul" cand aude costul isi da seama ca este o saracie fara bani dar cu BMW si cauta sa dea teapa inclusiv la constatare ca el oricum nu este in stare sa poata plati ...

Acum intreb , sa luam banii inainte , sa consideram ca toti sunt jigodii ... nu stiu .

Al II-lea arogant si nesimtit pana la urma vine cu un cardan facut din bucati . In momentul in care i-am explicat ca trebuie inlocuit 80% din ax . Cu o privire de maestru mecanic imi spu e " teava nu trebuie schimbata ca a fost inlocuita in Elvetia !  I-am explicat din nou , o teava stramba nu este dreapta "DAĂĂĂĂ" . Scurt clientul a ajuns la concluzia ca defapt cardanul nu are nimic si doar vrea inlocuita culisanta asa .... I-am explicat din nou ca nu se poate repara pe jumatate acordand si garantie .

 

Mai departe personajul carogant spune ca nu suntem in stare si intoarce spatele fara macar sa raspunda la salut .

I-am spus ca nu trebuie sa fie arogant si nesimtit avand vocabular si un compostament demn de o maimuta !

 

In fine , doua jigodii care respira ...