Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Cum dimineata ne-a fost uneori si noua greu dam de clientul "ideal" posesor de Infinity auriu ... povestea incepe de la parcat .  

Deoarece asa sunt unii obisnuiti pentru binele lor nu gandesc le cei ce inconjoara si dupa o rugaminte adresata catre distinsul de a parca pe lateral pentru a nu bloca accesul primesc sec raspunsul " stau doar 5 min" apoi trecand pe langa mine ca si cand nu existam trece si de colegul al II-lea fiind chiar indignat ca nimeni nu asterne un covor rosu ca de , era vedeta ... Dupa 2 sec termin intrerup convorbirea telefonica si-l rog sa astepte 3 min ca va sta colegul de vorba pentru a afla ce doreste . Na ca nu este bine .... si incepe "Dom-le io plec ca nu aveti nevoie de clienti si moaca TA ( adica a mea ) nu prea ... la care a primit o invitatie placuta sa se duca acolo unde-i plac lui moacele .... la mamica lui .... ca nu avem nevoie de clienti nesimtiti .

Stimati cititori , va asiguram ca dorim cat mai multi clienti dar din aceasta nu ne calcam pe cap singuri pentru aceasta .

Ma bucur ca am avut ocazia sa cunoastem persoane din diverse domenii de activitate care chiar daca aveau sau nu un buget generos au stiut sa se comporte si bineinteles au primit respectul nostru cuvenit chiar daca au reparat sau nu un ax . 

Nu o sa pot educa eu acum dar am spus ce credem si ce suntem convinsi ca trebuie sa existe , OMENIE ! !