Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Mesaj scris din inima de http://MasMed.ro/ catre un atelier proaspat deschis si anume CSGprint.ro .

Nu putem decat sa multumim din suflet pentru cuvintele adevarate scrise de catre acestia apreciind faptul ca din mesaj reiese corectitudine , dorinta si chemare catre normalitate !

MULTUMIM pentru sfaturile si urarile date !

 

In continuare gasiti originalul textului unde cu drag ne-au dat recomandari de bine considerandu-ne mai degraba parteneri decat concurenti  . Cei ce pot citi acest articol pot invata ce inseamna coloana vertebrala in ceea ce faci atunci cand sub Cer exista loc pentru toata lumea !

 

"Buna orice faceti sa faceti bine pana la perfect, invatati din greseli si nu le repetati, nici o lucrare  nu e mica pentru ca acelasi client poate veni peste o zi, luna, an cu una mare.

Verificati de 2 ori inainte de a incepe o lucrare (dimensiuni, tip de material, montaj,  taiere, etc).

Nu incercati sa convingeti clientul ca e mai bine cum ziceti voi, el plateste el este seful. Daca vezi ca greseste nu ii spune direct ia-l pe ocolite da-I dreptate insa adu-l la ce vezi tu ca e mai bine (doar in cazul materialelor folosite si niciodata in privinta ideii).

Fii sincer, nu il pacali, pentru ca “ o data vede nasu maimuta finului”, a doua oara nu mai are ce sa vada pentru ca vede altulNu te imbogatesti dintr-o lucrare nu esti nici parlamentar nici manelist asa ca mergi cu preturi mediispre mic pana prinde piata incredere in tine.

Lucreaza cu parteneri seriosi, nu ii schimba pentru primul care iti ofera niste firfirei in minus.

 

Incearca sa discuti cu furnizorii de materiale, servicii, etc sa poti obtine plata la un termen cel putin egal cu al clientului.

NU UITA SA PLATESTI, o patesti cand iti e lumea mai draga sa te lase cel pe care nu l-ai platit.

Cauta sa te apropii de cei cu experienta pana o dobandesti si intreaba iainte de a gresi.

Cauta sa inveti in fiecare zi cate ceva din domeniul asta – niciodata nu vei sti tot.

Nimeni nu este de neinlocuit insa unii pe care nu ii vezi la adevarata valoare te pot lasa cu fundul gol daca renunti la ei.

Nu te lua dupa oricine daca tu nu accepti ca poti gresi si tu si ceilalti. Rumega fiecare sfat si trece-l prin gandirea ta injainte de a lua o decizie. Insa vezi daca nu cumva are dreptate cel care iti da un sfat.

Daca ai inceput ceva nu te lasa, indiferent de greutati. Gaseste raspunsuri la fiecare intrebare si de fiecare data sa ai un plan B.

Sper sa iti fie de folos sis per sa lucrezi si cu noi. Bafta ca mai ai nevoie si de noroc uneori."

 

 

Contact
Adresa:
Calea 13 Septembrie 118
Bucuresti
50728
Romania
Email: office@masmed.ro
Telefon: 021.410.7791
Numărul de fax: 021.410.6345
Număr mobil: 0722.349.221