Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Cum bine se stie chiar si atunci cand folosesti componente de cea mai buna calitate pot apare nedoritele defectari ale pieselor in cauza .

In imaginea alaturata puteti observa in partea rupta o pata de culoare inchisa , pata ce reprezinta fisura aparuta cel mai probabil in momentul forjarii acesteia . Chiar daca partea de uzura s-a dovedit a fi buna avand suprafata curata si gresata corpul crucii nu a rezistat tractiunii la care a fost supusa .

Deoarece garantia acordata de noi este totala si de 12 luni fara limita de km , chiar daca ziua de 31 Dec este libera , am venit la atelier pentru a repara cardanul in cauza al firmei de tractari Automili.ro care de altfel trebuie sa functioneze la capacitate maxima chiar in aceasta perioada cand pe drumurile Romaniei circulatia se desfasoata anevoios nefiind nevoie de alte impedimente ... blocaje aparute in urma unor sumedenii de intamplari nefericite ...

Pentru remedierea completa s-au inlocuit si componentele conexe crucii in cauza pentru a fi siguri de reusita reparatiei , prelungind astfel garantia reparatiei cu inca 12 luni !