Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Tendinta de a face economie in buget este normala dar aici isi fac aparitia cei care vand diverse componente cu iz de reconditionat la un pret "mieros" !

Povestea este cam asa , clientul imi spune ca a gasit la x-ulescu ..reparator iscusit ..  cardane de spate pentru Sprinter la numai 1200 lei facandu-l sa creada pe client ca este cea mai buna oferta din piata .

Lasand la o parte faptul ca un Sprinter are multe modele de cardane fiind necesara macar masurarea acestuia pentru ca diferentele sunt mici picam in lipsa de informatie ca acesta este pereche cu axul urmator deoarece sunt conectate prin culisanta care este pereche cu axul urmator . Repartorul x-ulescu povesteste cum ca nu este necesara echilibrarea dinamica deoarece el pune pe pozitie acele cruci ceea ce este foarte greu daca nu cumva imposibil .  Ma gandesc mai departe ca si de la fabrica ar pune pe "pozitie " crucile astfel sa nu mai cheltuiasca sume importante pe Echilibrare dinamica , echilibrare ce est emenita sa corecteze orice abatere constructiva aparuta de la simetria tevii pana la prelucrarea pieselor componente . 

Pentru noi , Echipa Csgauto , este clar ca dorinta unora de a carpi si a incasa manopere pe explicatii date fara temei tehnic este mai presus de normalitate dar din pacate si cei care coheltuiesc sume nu tocmai mici pe reparatii fara sfarsit nu inteleg ca nu totdeauna cea mai ieftina carpeala se poate nu economie ! 

In incercarea de a convinge clientul sa aleaga solutia corecta pentru o reparatie a unui ax cardanic si nu numai va stam la dispozitie cu informatii suplimentare ce pot fi cerute si telefonic .

 

Echipa CSGauto.ro