Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Dupa cum stiti , cei care care sunteti nevoiti sa reparati un astfel de cardan deoarece acesta scoate zgomote ciudate si vibreaza va loviti de problema cenerata de constructie unisens al axului cardanic . 

Cu timpul am intalnit o serie de clienti care au ajuns la noi dupa ce au cutreierat cateva service-uri care din punct de vedere pregatire nu se pot ridica la standardul reparatorilor de cardane originali dand raspunsuri pe cat de ciudate pe atat de neprofesioale si aici citez " cardanul nu se poate repara deoarece rulmentii sunt turnati peste cadan " . 

       Gesit , axele se pot repara! Iar costul nu este deloc mare in comparatie cu unul nou.     Reparatia consta in inlocuirea rulmentilor si crucilor acestuia urmat de o echilibrare dinamica in grupa speciala pentru axele din 3 bucati care lucreaza la turatii mari . In cazuri speciale axele au fost distruse din cauza loviturilor primite iar acolo noi am inlocuit si teava respectiva . 

O modalitate de prelungire a vietii unui ax cardanic pentru Renault Rx 4x4 este confectionarea unui scut termic si pozitionat in dreptul evacuarii care trece aproape de cardanul nostru .

       Daca aveti nelamuriri va rog scrieti pe pagina noastra iar noi vom incerca sa raspundem cat mai repede .