Raspundem telefonic pana la ora 22:00

0729.898.278

Ca tot ne jucam toata ziua la serviciul de zi cu zi apar si momente cand un cumul de factori ne fac sa gresim . 

Recunoastem cand o facem dar daca nu se intampla din rea vointa sau superficialitate sper si vreau sa fim macar intelesi ca suntem OAMENI ! sau cum spune un amic Uameni ...

Poveste sudurii buclucase vine la momentul in care un bun client vine ; Zor nevoie mare trebuie inlocuita teava pentru ca este stramba iar noi plecam pe seara catre concurs ; zice clientul .. la care noi sarim si zicem ca incercam sa dam peste cap lucrurile si vom rezolva . Aici a aparut prima greseala a noastra , momentul in care am decis sa ne grabim .

Luam axul ,  rugam un coleg sa taie teava ; a doua greseala , colegul are alta pregatire dar fiind rugati am apelat si la acesta pentru debitare ; zis si taiat dar cu un mic amanunt , a taiat cu 3 mm mai la dreapta facand astfel loc erorii de drept .  La montaj teava noua a fost sudata de inelul tevii vechi care nu mai avea rezistenta din cauza prelucrarii suprafetei respective  .

Echilibrat dinamic dupa inlocuire atevii , predat clientului .. Toata lumea zambitoare dar la 2 zile dif primesc un tel si sec se aude : vreau banii inapoi la care eu raspund calm fara sa gandesc : nici o problema ! ( urmand sa-mi aduc aminte ca reparatia nu fusese achitata , clientul beneficind de termen de plata de altfel numarandu-se printre putinii care aveau aceasta facilitate data  )

Probabil suparat clientul sub imboldul unui esec sportiv a cautat cea mai scurta cale , s-a suparat si nu mai va colabora cu noi !

 

Nici prin minte nu ma gandesc sa caut scuze dar nu cumva ar trebui cantarite toate greselile ? Poate nu am facut cu intentie , poate nu au mai fost probleme pana in acel moment , poate din dorinta de a face repede am gresit .... nu cumva este omeneste a gresi ? Poate daca era timpul necesar , poate daca era testata masina pana la concurs ? Poate Poate Poate .

Am scris deoarece in societatea in care traim greseala se transforma in rau mare cu ajutorul celor care DAU CU PIETRE  ca de , ei nu gresesc niciodata !